miércoles, 12 de octubre de 2016

Benvinguts al nostre bloc!

Fa poc que es va iniciar el nou curs 2016-2017 i l’hem volgut començar amb moltes ganes. Ganes de veure com l’escola i les classes (especialment la nostra) es plena de vida. I és que, tot i que portem poc temps d’escola ja hem pogut compartir petits moments meravellosos com converses, jocs, rialles, aprenentatges...
És per això que hem volgut crear un bloc d’aula, és a dir, un espai en la ret per tal d’oferir a tot qui vulgui una “petita finestra” per on poder mirar i veure diferents moments que a nosaltres, la classe de P4B de l’escola de Puig d’en Valls ens semblen importants.
Aquest curs serem la classe de “les bruixes i els bruixots” i segurament ens ho passarem pipa fent pocions màgiques i alguns encanteris. Voleu acompanyar-nos? Sou tots benvinguts!
Per a que ens coneixeu millor, aquí us deixem una fotografia de tot el grup de nens i nenes, la nostra mestra Mari Carmen i la practicant que ens acompanyarà fins al gener, Marina. 
Desitgem que pugueu gaudir tant com ho farem nosaltres....


Fins a la propera entrada! 

3 comentarios:

  1. Que bé que ja teniu blog de la classe. Moltíssimes gràcies Ma Carmen i Marina, sabem que és una feinada, però a nosaltres, els pares, ens encanta la idea, per així poder seguir les feines i activitats que fan els nostres bruixots a l'escola.
    Mil gracis!!😘

    ResponderEliminar
  2. Que bé que ja teniu blog de la classe. Moltíssimes gràcies Ma Carmen i Marina, sabem que és una feinada, però a nosaltres, els pares, ens encanta la idea, per així poder seguir les feines i activitats que fan els nostres bruixots a l'escola.
    Mil gracis!!😘

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Eva! És feina si... però és genial poder compartir amb vosaltres el dia a dia de tot el que es fa a l'escola amb els nens...s'ho mereixen i ho fem encantades!!! muakssss!!!

      Eliminar