sábado, 29 de octubre de 2016

Setmana completa i emocionant :)

Quines ganes que teníem d’aquesta setmana... Una setmana divertida, emocionant i diferent, plena d’activitats i grans moments. I és que el passat 26 d’octubre varem tenir taller de la tardor. Aquest taller es porta a terme cada 15 dies: es divideix la classe en petits grups i es barregen amb els nins i nines de la classe de P4A. Cada grup, acompanyat per una mestra s’encarrega de fer una manualitat per a decorar l’aula i el passadís de l’escola relacionada amb aquesta temàtica... Cal dir que per a ser el primer dia, ens ha quedat tot genial!

Grup 1-Decorem fulles seques: 



Grup 2-Fem mussols amb fulles: 


Grup 3-Fem caragols i eriçons amb fruits de la tardor:




Mireu com va quedar tot... Us agrada?


















A més, com cada dimecres varem tenir “la hora del cuento” per part de les practicants i aquesta vegada ens van contar el conte de “el faro de Tagomago”.















Oi que ens ho passem bé a l’escola? Ido no penseu que això és tot!! Al dia següent varem fer fulles de xocolata. Per a fer-les vam haver de fondre xocolata i posar-la sobre una fulla de llimoner. Seguidament es decora amb coco rallat, ametlla o fideus de colors i a la gelera una bona estona!!  Quan la xocolata es queda ben forta, es treu la fulla de llimoner i....Fantàstiques i delicioses fulles de xocolata. Segur que repetim! 



I per a rematar... el divendres varem fer la trencada de pinyons i a que no sabeu a on? Varem apropar-nos al parc de Puig d’en Valls, que tot i que està ben propet de l’escola ens va fer molta il·lusió anar-hi. Varem poder jugar al parc, trencar i menjar fruits secs... i varem cantar una cançó que ens havíem preparat a les altres classes. Ens varen aplaudir molt (cal dir que ens ho mereixíem) i després vam poder gaudir de l’actuació dels nens de 5 anys. Com no és el mateix contar-ho que veure-ho aquí us mostrem la gran actuació de les bruixes i bruixots. Esperem que us agradi!!!! 




1 comentario: