martes, 18 de octubre de 2016

La tardor


Hola famílies, ja estem per aquí de nou!! Aquesta vegada per contar-vos que estàvem desitjant que arribés la tardor per poder vestir la nostra classe de fulles, fruits i dites.
I és que amb l’arribada d’aquesta, estem aprenent moltes coses com que a la tardor les fulles dels arbres canvien de color, es sequen i fan que els arbres es despullin. El temps es fa més fred i els dies són més curts. Plou més sovint i pot fer molt de vent. Podem menjar fruits secs i panellets per a Tots Sants. Ho sabíeu tot això?
Hem començat decorant l’entrada de la nostra aula amb un arbre de fulles i fruites de la tardor. També hem fet un preciós mural amb els colors propis d’aquesta estació: groc, vermell, taronja i marró. Per a fer-ho varem utilitzar esponges, corrons i pinzells.  Aquí us deixem unes fotografies per a que pugueu veure com està quedant. (Encara queda molt a fer, ja us anirem mostrant...) :P


 
Per altra banda com que cada dimecres tenim “la hora del cuento” les practicants ens han anat explicant contes amb gust de tardor. El darrer dimecres ens varen contar el conte de “La castañera” i elles mateixes ho varen representar. Ens varem quedar bocabadats... va ser molt divertit!


 

Per cert... coneixeu n’Arcimboldo? La classe de les bruixes i els bruixots hem pogut cercar informació relacionada amb aquest autor i hem après que va ser un pintor italià que va crear originals quadres mitjançant llegums, fruites i verdures. I com ens va cridar tant l’atenció, hem volgut sentir-nos pintors fent quadres de la tardor de la mà d’aquest autor.  Què us sembla el resultat?

(Ens faltaren Xavi i Nora que els hi tocava anar a l’hort i n’Abril i en Gabri que no van venir a l’escola)


7 comentarios:

  1. Us està quedant un arbre moooolt polit!Enhorabona artistes!Quina llàstima haver-me perdut aquests contacontes.Una abraçada bruixes i bruixots :)

    ResponderEliminar
  2. OLA SOC JÚLIA E VIST EL CONTE DE LA CASTANYERA I MAGRADAT MOLT

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Júlia!
      Estam molt contentes de que t'hagi agradat!
      Besitos

      Eliminar
  3. Gràcies Edith!
    T'esperam al pròxim contacontes!
    Muak

    ResponderEliminar
  4. Però quines coses més polides que feu, ens encanta! Sou uns artistes com n'Arcimboldo!!

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  6. Enhorabuena clase, sois unos artistas!!! A Sofía le encantó el contacuentos

    ResponderEliminar