lunes, 14 de noviembre de 2016

Estalviem l'aigua


Hola a tots!
Divendres passat tocava taller internivell.. i aquest cop havia d’estar relacionat amb l’estalvi d’aigua.
En arribar a l’escola varem poder veure un petit vídeo que es deia “La història de la gota Clara” i en ell, na Laura ens explica com podem estalviar aigua en diversos moments del dia. Moltes vegades gastem més aigua de la que necessitem i per això és molt important fer servir només l’aigua imprescindible per a satisfer les nostres necessitats. Doneu-li una ullada... ja veureu! Algunes recomanacions les desconeixíem... i entre tots podem fer-ho!!   
A continuació varem fer una petita conversa sobre el que vàrem veure en el vídeo i a més varem poder veure la diferència entre aigua neta per beure i aigua bruta (que per suposat que ningú va voler tastar). Això estava relacionat amb el fet de que no som conscients de les facilitats que tenim en relació a l’aigua i és que si ho comparem amb altres països és gairebé notable la diferència. Hem après que hi ha països on els nens quasi no tenen aigua per beure i la majoria de les vegades han de caminar hores i hores per tal de cercar-la. Ah! I de vegades l’aigua que troben no està gens neta i està contaminada... Va estar molt interessant!
Per acabar aquest taller, vam experimentar amb fang blanc una estona per a després fer un imant per decorar en forma de gota i portar-lo a casa.








1 comentario: